Lediga tjänster

FÄLTSÄLJARE/FIELDSALES BÄDD & BAD AB  

Älskar du försäljning, vill utvecklas, är möjlighetsorienterad samt uppskattar du att bo på hotell och har ett intresse av vilka produkter, och kvalitén på dessa, som hotellen erbjuder sina gäster under vistelsen kan du vara vår nästa fältsäljare.

Bädd & Bad levererar hotellprodukter av hög kvalitet till främst hotellindustrin på den nordiska marknaden samt Tyskland men även övriga delar av världen. Vi söker nu 2 nya kollegor med passion och intresse för försäljning. 

1. Säljare med ansvar för region Stockholm med omnejd

2. Säljare med ansvar för region Norge/Göteborg

DIN PROFIL OCH VARDAG

Vi är intresserade av en härlig person som älskar kundkontakt och har passion för affärer och viljan att vinna. Vi vill gärna att du utmanar oss, ger oss energi att växa och är en fantastisk kollega - tillsammans ska vi vinna ny mark hela tiden. 

Vi värdesätter särskilt om du:

är målinriktad och älskar att vinna.

är van vid att använda såväl digitala kanaler som en hederlig Iphone för att ta kontakt och boka möten.

förstår värdet i att skapa förtroende och bygga relationer för att lyckas.

ser möjligheter före hinder. 

har ett intresse för hotell- och upplevelseindustrin.

Förstår värdet av uppföljning vid kundförfrågningar och ser det som en självklarhet att leverera ett utmärkt arbete som genererar nya förfrågningar från dina kunder i en repetitiv business.  

Din vardag består av att inleda veckan på huvudkontoret i Helsingborg där säljgänget tillsammans sparkar igång racet. Får input runt inköp och marknad vid den gemensamma frukosten för hela bolaget för att därefter fokusera på att vinna affärer på fältet övriga säljtimmar i veckan. 

Förutsättningarna finns och vi är redo för att ta emot nya härliga kollegor att ansvara för vitala och prioriterade säljdistrikt med både en solid bas att börja arbeta med men framförallt enorm potential växla ut. Vi är ett tajt gäng som vill fortsätta vinna mark och med medvind i ryggen är vi beredda att utöka vår säljkår. 

FACTS:

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

B körkort fordras och tjänstebil erbjuds. 

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning tillämpas.

Fast lön + provision

Friskvårdsbidrag mm

Vi vill växa tillsammans med dig och ser fram emot din kontakt. För frågor når du vår försäljningschef Michel Ekberg på 0708-131411 eller via mail: michel@bedbath.se  

Ansökan: Skicka din ansökan med CV & ett personligt brev till: michel@bedbath.se senast 30 nov och märk din ansökan i rubrikraden med antingen ”Säljare Stockholm” el ”Säljare Norge/Göteborg”. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Vi kommer att arbeta löpande med rekryteringen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

;