Thierry Mugler

Thierry Mugler har alltid fascinerats av de urgamla och mystiska sägner som omger eau de Cologne och som tar med oss till en annan tid med sina magiska krafter. Därför kunde han föreställa sig en egen rikligt motsägelsefull Cologne som förenar alla kvaliteter från det förgångna men som samtidigt är uppriktigt modern och hemlighetsfull, med inslag av sensuella och sinnliga krafter.

Thierry Mugler har gett liv till sin vision genom att skapa Mugler Cologne som han gett sitt namn. En Cologne som förenar alla kvaliteter från det förgångna, en upplyftande och citrusdoftande juice med goda egenskaper – en verkligt modern doft, sensuell och sinnlig.

En dröm om något elegant, diskret, fräscht och varaktigt. Angenäm och lätt att bära, när man som helst behagar. En häpnadsväckande harmoni mellan fräschhet och varaktighet med en uppiggande sensualitet.

Väck dina sinnen: Mugler Cologne förför män och älskas av kvinnor i alla åldrar. Och vem vet, dess djupaste hemlighet kan förföra kvinnor och älskas av män?

Thierry Mugler
Thierry Mugler

Produktjämförelse (0)


Vägghållare krom (till…

Vägghållare krom (till…

81005011Y

EUR 18,00 Inkl moms: EUR 22,50

Vägghållare svart plas…

Vägghållare svart plas…

81005016

EUR 8,00 Inkl moms: EUR 10,00

Bricka Basic Svart 24,…

Bricka Basic Svart 24,…

81105110

EUR 2,79 Inkl moms: EUR 3,49

;