Varumärken

Utrustning

Edward®
Edward är namnet på utvald hotellutrustning och representerar en bred kollektion av kvalitetsprodukter från utvalda fabriker över hela världen. Vår målsättning är att leverera prisvärda och högkvalitativa produkter till hotellindustrin.

Textiler

COTTON USA®
Bädd&Bad är stolt licenstagare av Cotton Council International, den europeiska grenen av den amerikanska bomullsindustrin och den organisation som har till uppgift att marknadsföra textiler tillverkade av amerikansk bomull. Varumärket COTTON USA® finns som etikett i några av våra bästa produkter och garanterar amerikansk bomull och hög kvalitet.

Jubilee®
Jubilee är vår finaste textilkollektion och gjord av de bästa fibrerna och materialerna. Jubilee varor kan uppskattas i många år av mottagaren.

Grand Luxe
Grand Luxe är vår mellanprissatta textilserie och är mer lämplig för industrianvändning än Jubilee. Du kan vara säker på att textilier märkta med Grand Luxe har en mycket lång hållbarhet.

Comfort
Comfort är en prisvärd serie utan krusiduller. Användbara och hållbara varor har detta märke.

Campain
Campain spelar på det engelska ordet campaign och betyder extra låg prissättning. Vi använder Campain för produkter från alla kategorier, men de betyder alla: mycket bra köp!

Surprise
Från början började vi använda Surprise för badrockar eftersom de alltid är en trevlig överraskning för hotellgästen, men det är också en bra kudde och ett mysigt täcke. Sov gott!

SCANDINAVIAN WHITE®
är vår nya ekologiska serie. Alla produkter bär symbolen Eco Label (www.eco-label.com) som är den enda federala miljömärkningen för förbrukningsvaror, och utan tvekan den mest tillförlitliga i EU. Textilierna nedan är tillverkade av handplockad bomull och alla produkter är tillverkade utan kemiska tillsatser, infärgade eller klorblekta. SCANDINAVIAN WHITE är utan tvekan vår mest exklusiva och lyxiga varuserie. Många fler produkter kommer att figurera här under den närmsta tiden, så håll utkik!
Sedan sommaren 2008 har Bädd&Bad en egen Svanen-licens, 339019, för alla textilier nedan. Vi hänvisar till www.svanen.nu eller Bädd&Bad för mer information.

DOMETIC®
Dometic, som tidigare var känt som Electrolux, är världskända för sina absorbtionskylskåp som de för övrigt uppfann. Dometic är världsledande tillverkare av de mest innovativa och mest energisnåla minibarerna och har även en intressant linje med säkerhetsskåp i hög kvalitet.